adótanácsadás
könyvelés
könyvvizsgálat
cégátvilágítás

Könyvelés

Naprakész, hazai és nemzetközi előírásoknak megfelelő könyvviteli nyilvántartást vezetünk. Ügyfeleink üzlet-stratégiai döntéseihez pontos és megbízható információt nyújtunk. A számviteli szolgáltatások keretén belül figyelemmel kísérjük ügyfeleink tevékenységét, és igény szerint gazdasági tanácsokkal segítjük a cégvezetést.

Szolgáltatásaink: Ügyfeleink Igénye szerint több dimenziós könyvelést is vállalunk, ami lehetővé teszi, hogy a vállalkozások gazdasági egységenként, munkaszámonként esetleg project szinten nyomon követhessék gazdálkodásuk eredményességét.

Szoftverünk segítségével lehetőséget biztosítunk arra, hogy Ügyfeleink interneten keresztül elérhessék könyvelési rendszerünket, és tájékozódjanak a vállalkozásuk legaktuálisabb pénzügyi helyzetéről.

A hagyományos könyvviteli feladatokon túl figyelemmel kísérjük ügyfeleink, szerződéseinek számviteli és adózási vonatkozásait. Ezzel biztosítjuk, hogy az éves beszámoló megfeleljen a teljesség, és a valósághűség követelményének,és az adó fizetési kötelezettség teljesítése a gazdasági tartalom szerint történjen.
e-content solutions